Skip to content

Online Atelier

Portretschilderen met olieverf.

Deze cursus is opgedeeld in 4 modules waarin ik stap voor stap het opzetten van een portret laat zien zoals ik dat ook in de fysieke lessen heb gedaan.
De duur is ongeveer twee tot drie weken waarin je wekelijks toegang krijgt tot nieuwe video’s waaronder ook demo’s. Elke stap kan je thuis meedoen waar je dan een week de tijd voor hebt.
Je werkje kan je evt met mij bespreken in een besloten facebookgroep van medecursisten. 

De kosten zijn 75 euro.
Je krijgt hiervoor een jaar toegang tot de video’s, feedback van mij, extra bonusvideo met portretten die ik gemaakt heb afgelopen jaren. Mocht je graag mee willen doen maar schikt de periode je niet, dan kan je de workshop ook doen wanneer het jou uitkomt. Dat is het grote voordeel van online-video’s.

Aanmelden:
info@emeliejegerings.nl

Landschapschilderen en plein air

Deze workshop is opgenomen tijdens de lockdown toen de fysieke lessen gecanceld moesten worden. Het lesmateriaal is nog steeds bruikbaar voor geïnteresseerde liefhebbers.

Tijdens deze workshop landschap-schilderen leer ik je om te werken naar directe waarneming in de natuur, en plein air. Ik neem je mee in de uitdaging van de onvoorspelbaarheid van de natuur. Ik laat je zien wat het grote verschil is tussen “naar waarneming en naar foto”. 

De kosten zijn 75 euro.
Je krijgt hiervoor een jaar toegang tot de video’s, een syllabus, toegang tot de besloten facebookgroep landschapschilderen en een schildersessie met mij in de natuur. Woon je te ver weg dan kun je de cursus ook zonder de schildersessie doen en dan zijn de kosten 50 euro.

Data: elk gewenst moment

Aanmelden: info@emeliejegerings.nl