Een frisse start

Na een grijze decembermaand zijn we de tweede week van het nieuwe jaar vol goede moed begonnen aan ons 4e seizoen, de winter. Het licht is duidelijk al aan het veranderen en we zien allebei ontzettend veel kleur. Het gras is zo groen en de bomen zijn diep rood. De eerste werkjes die we bij Hoeve willem III hebben gemaakt zijn dan ook echt kleurrijk geworden. Ondertussen heeft het zoveel geregend dat het water weer wat hoger staat. Daardoor is de spiegeling fantastisch.

 

Twee keer hebben we een grijze ochtend gehad tijdens de opkomst op de plek van Thijs. Ook op blue Monday. Maar we waren wel blij met het kleinste oranje streepje!! Aanvankelijk hadden we gedacht dat we gaandeweg het jaar groter zouden gaan schilderen, maar het tegendeel blijkt het geval. We zijn duidelijk toe aan verandering van het formaat maar dan wel kleiner en in panorama! En deze verandering laat ook meteen een frisse nieuwe kijk zien.

 

Vanmorgen zijn we bij de Zwarte Plakweg geweest. Als je daar een stukje de Peel inloopt dan kom je ook bij een bijzonder mooi stukje uit. Het had vannacht een beetje gesneeuwd en de lucht kleurde rose en oranje wat een magisch mooi beeld gaf. Dit was onze beloning voor de vele grijze luchten van afgelopen weken. Heerlijk!! 

IMG_4332 IMG_4333 IMG_4353 IMG_4356  IMG_4487      IMG_4490 IMG_4494 IMG_4501 IMG_4513IMG_4499       

Geef een reactie